Yahhrrrrm: het enige minpunt vond ik hoe het verhaal zich ontwikkelde naar het einde toe. hoewel een conspiracy ook niet heel origineel was geweest, had me dat meer bevredigd. nu is de simpele verklaring dat dicaprio gek is. maar voor de rest: puik werk! de film ziet er geweldig uit, veel sfeer, goede acteerprestaties. wat die zaken betreft heb ik weinig klagen.
Boobytrap: Ik heb hem enige tijd geleden ook gezien. Beetje tegenvallende film. Ik dacht dat ik `m besproken had, maar blijkbaar dus niet
Yahhrrrrm: staat shutter island er niet op? ging ik wel van uit. nu zal ik hem nog eens moeten bekijken, denk ik. maandje geleden gezien.
Yahhrrrrm: ik las ergens dat die film de plot van een b film heeft, maar de lengte van een a film. wellicht was dat het probleem?
Boobema: Eergisteren ben ik naar Shutter Island geweest. Een vrij lange zit (2,5 uur) en op zich vol kwaliteit, maar echt vrolijk werd ik er niet van. Grootste probleem is dat het maar niet op gang komt. Een recensie blijft derhalve uit, want daarvoor ben ik bij deze film te inspiratieloos.