Boobema: me too.
Yahhrrrrm: mee eens.
Boobers: ik dacht dat jullie juist vrijheid wilden om het in te richten zoals je zelf wenst? Ik denk dat het goed is om automatisch de overzichten te genereren (wat ik al voorstelde) maar dat je voor de rest alle vrijheid behoudt
Boobema: Kunnen we niet een standaard-format bouwen, wat gewoon opgenomen wordt in het special-formulier? Op die manier zorgen we ervoor dat de layout voor elke special hetzelfde is en scheelt bovendien veel werk.
Boobers: als je maar niet vanuit Word knipt-en-plakt want dan komt er een teringzooi aan onzichtbare bende mee
Boobema: topoplossing!
Yahhrrrrm: knippen en plakken van bijvoorbeeld deze pagina en dan zelf invullen
Boobema: ik bedoel, waar haal ik die plaatjes vandaan en welke lettergrootte wordt gebruikt?
Yahhrrrrm: ehh, komt de opmaak je niet bekend voor, dan?
Boobema: Is de opmaak standaard, of moet ik die wel zelf aanmaken?
Yahhrrrrm: op zich is het niet veel werk, gewoon wat knippen en plakken. het voordeel van handmatig is dat er (al het goed is) geen fouten inkomen. bovendien kun je dan van buitenlandse films de gangbare engelse titel er neerzetten, zoals ik net bij een kung fu acteur heb gedaan. ideeal zou zijn als nu iemand abel ferrara intypt dat ie naar deze pagina wordt geleid.
Boobema: Hoeveel werk is het om zoiets in elkaar te knutselen? Het zou mooi zijn als je de films gewoon met een systeem kunt selecteren en dat ie ze er dan automatisch inknalt.
Yahhrrrrm: qua opmaak vind ik de filmposters niet geweldig om te gebruiken. sommige posters zijn nauwelijks leesbaar indien je ze verkleint. bovendien verschillen de formaten nogal. uiteraard moet de personalia van de persoon in kwestie er nog wel bij. op zich lijkt het me zo vrij overzichtelijk.
Boobema: Wil je niet toch de filmposters laten zien? En misschien bovenaan een algemeen blok met info over de regisseur/acteur?
Yahhrrrrm: zoiets een idee?